Gå till innehåll

Matplanering och städning

Matplanering och städning

Längtar du efter att ta tillbaka kontrollen över ditt hem? Att städa och laga mat är inte alltid något som vi längtar efter men med materialen inom den här kategorin får du hjälp att planera och prioritera så att din vardag blir lättare!


Matplanering

Enkel och fungerande middagsplanerare | Gör det krångelfritt att planera middagar! 85 färdiga förslag på enkla middagar som du kan använda eller byta ut. merstruktur.seEn enkel och lättanvänd middagsplanerare som tar bort bekymren med att välja mat varje dag! Du behöver kalenderblad (om du inte använder en egen kalender) och någon av de två dokumenten med middagsförslag, det ena är ifyllt och det andra är tomt.
Kalenderblad
Egna middagsförslag

85 färdiga middagsförslag

Det går att skriva i kalenderrutorna före utskrift eller lämna rutorna tomma. Observera att middagslapparna tar upp ungefär halva rutan. Kalenderbladen går också att använda utan middagsplaneraren.

Läs mer om middagsplaneraren här!


Städning

Få en tydlig guide till vad som borde städas när! merstruktur.se

Här finns en lista där du får en översikt på hur ofta varje del av ditt hem borde städas, från varje dag till en gång per år. Den finns i två varianter: en svartvit och en i färg. Klicka på bilderna nedan eller länkarna för att öppna pdf-filen för att ladda hem eller skriva ut!
Städlista - färg
Städlista - svartvit

Lista på vad som borde städas när + information om hur du kan skriva ut dina städlistor på post-it-lappar! merstruktur.se
Pdf-fil med städlista att spara på din dator eller skriva ut. Läs mer och ladda hem här.
Lista på vad som borde städas när + information om hur du kan skriva ut dina städlistor på post-it-lappar! merstruktur.se
Pdf-fil med svartvit städlista att spara på din dator eller skriva ut. Läs mer och ladda hem här.

 

 

 


Städlista på post-it-lapparHär får du lära dig hur du kan skriva ut på post-it-lappar och dessutom ett bra verktyg för att hålla koll på vad du borde städa!
Den finns i tre varianter: en helt tom, en förifylld men redigerbar och en förifylld och redigerbar som ger 6 identiska veckor.
Tomt städschema
Ifyllt städschema
Ifyllt, identiska veckor

Skriv ut din städlista på post-it-lappar! merstruktur.se
Tomt och redigerbart städschema att skriva ut på post-it-lappar. Fungerar även till andra listor än städlistor. Läs mer och ladda hem här.
Skriv ut din städlista på post-it-lappar! merstruktur.se
Förifylld men redigerbar städlista att skriva ut på post-it-lappar för en månad, fyra separata veckor och ett kvartal. Läs mer och ladda hem här.

 

Skriv ut din städlista på post-it-lappar! merstruktur.se
Förifylld men redigerbar städlista på post-it-lappar med sex identiska veckor. Går att redigera men alla lappar blir likadana. Läs mer och ladda hem här.