Gå till innehåll

Städning, middagsplanering eller aktiviteter

JulkalenderDagens utmaning av stukturkalendern ger dig möjlighet att välja det du helst vill ha eller behöver av städplan, middagsplanering eller ett år av aktiviteter. Här kommer lite kortfattad information om varje alternativ och länkar till sidor där du kan läsa mer:

Städning

Städlista på post-it-lapparHär får du lära dig hur du kan skriva ut på post-it-lappar och dessutom ett bra verktyg för att hålla koll på vad du borde städa!
Den finns i tre varianter: en helt tom, en förifylld men redigerbar och en förifylld och redigerbar som ger 6 identiska veckor.
Tomt städschema
Ifyllt städschema
Ifyllt, identiska veckor

Läs mer om städlista på post-it-lappar och hitta också min översikt på vad som borde städas när på den här sidan.

Middagsplanering

Enkel och fungerande middagsplanerare | Gör det krångelfritt att planera middagar! 85 färdiga förslag på enkla middagar som du kan använda eller byta ut. merstruktur.seEn enkel och lättanvänd middagsplanerare som tar bort bekymren med att välja mat varje dag! Du behöver kalenderblad (om du inte använder en egen kalender) och någon av de två dokumenten med middagsförslag, det ena är ifyllt och det andra är tomt.
Kalenderblad
Dina egna middagsförslag

85 färdiga middagsförslag

Det går att skriva i kalenderrutorna före utskrift eller lämna rutorna tomma. Observera att middagslapparna tar upp ungefär halva kalenderrutan. Kalenderbladen går också att använda utan middagsplaneraren.

Läs mer om middagsplaneraren här!

Ett år av aktiviteter tillsammans

ett-ar-av-aktiviteterUndrar ni ständigt vad ni ska hitta på? Har ni som mål att gå på fler dejter eller hitta på mer tillsammans? Här finns ett helt år av enkla aktiviteter, att göra både hemma och borta, färdiga att skriva ut och ge som julklapp!

Läs mer här eller ladda hem
direkt via länken nedan:
Ett år av aktiviteter