Gå till innehåll

Materialet är på väg!

Du har bekräftat din e-postadress och materialet är på väg till dig! Du kommer också att få ett mail som välkomnar dig till nyhetsbrevet.

Kontakta mig här om det inte skulle komma inom två timmar.

Här kan du utforska fler material:

Produktivitet och listor
I den här kategorin finns flera praktiska listor och veckoplanerare så att du inte ska glömma någonting du behöver få gjort. Med dessa hjälpmedel tar du kontroll över din tid så att varken fritiden eller duktigheten behöver bli lidande!

Matplanering och städning
Längtar du efter att ta tillbaka kontrollen över ditt hem? Att städa och laga mat är inte alltid något som vi längtar efter men med materialen inom den här kategorin får du hjälp att planera och prioritera så att din vardag blir lättare!

Mål och måluppfyllelse
Visste du att den enkla handlingen att skriva ned dina mål gör det 10 % mer sannolikt att du kommer att nå det? I den här kategorin ger jag dig hjälp med att gå från vision till praktisk handling så att du kan nå det som du drömmer om!

Aktiviteter och relationer
Har du tänkt på vad relationerna i ditt liv faktiskt betyder? I den här kategorin får du tips på hur du kan vårda de där relationerna, t.ex. genom aktiviteter att hitta på tillsammans!

Motivation och inspiration
Vill du ha inspiration till att sätta igång? Här hittar du motivations- och inspirationsaffischer att skriva ut och sätta upp där de peppar dig som bäst eller att använda som skrivbordsbakgrund på din dator!

Kalendrar & planerare
Det är viktigt med en fungerande, snygg och praktisk kalender. Här samlar jag olika kalendrar och planerare som kan hjälpa dig att få mer struktur i vardagen.