Gå till innehåll

En ny typ av planering

Det du vill först

Det är lätt hänt att tiden rinner iväg utan att vi riktigt tänker på vad som händer. Vi gör det vi ska på jobbet, det som förväntas hemma och sedan fastnar vi framför TV:n eller med mobiltelefonen i handen. Plötsligt har den dagen gått och så börjar vi om igen.

Du har säkert haft drömmar och idéer om att du skulle vilja göra det eller det men tänker att du tar det på semestern. Sedan blir semestern fullproppad med annat och inte har du vilat ordentligt heller.

Det måste inte vara så. Livet kan innehålla mer av känslan att ta sig framåt, åstadkomma någonting och vara fylld av energi. Jag tror att lösningen är genomtänkt planering.

Planering kan kännas tråkigt men det behöver inte handla om att bestämma varje minut och leva i en tvångströja. På mitt sätt kan planering vara roligt och fylla ditt liv med mer av det du vill och mindre av måsten samtidigt som det hjälper dig att hålla reda på de där sakerna du inte får glömma.

Målplanering LIVE

Onsdag 1 juli 2020 kommer Erika Norberg att ha en livesändning på Facebook med guidning genom den nya målplaneringen i Strukturkalendern så att du kan skriva under tiden eller få inspiration till dina egna mål och drömmar för det kommande året.

Rekommendationen är att beställa Strukturkalendern så att du har den innan det drar igång men du kan också anteckna på ett tomt papper och välja i efterhand om du tror att Strukturkalendern skulle vara till hjälp för dig.

ONSDAG 1 JULI 2020

19:00

Fyll i din e-postadress i formuläret längst ner på denna sida för att få information om detaljer. Du skriver enbart upp dig på information om föredraget och vi kommer inte att dela dina uppgifter med någon.

Föredragets delar

Prioriteringar och drömmar

Vad vill du prioritera högst i ditt liv? Vad har du drömt om att göra? Hur skulle det perfekta livet se ut inom olika områden?

Konkreta mål

Du får hjälp att bryta ner drömmarna i konkreta mål, både på lång och kort sikt.

Praktisk handling

Slutligen bryter vi ner målen till första steg och vanor. Det är genom att regelbundet ta små steg mot dina mål som du når dit.