Gå till innehåll

Om mig

Mer struktur är en blogg för den helt vanliga, upptagna, kanske stressade människan som är less på att inte ha kontroll över sin tid och sitt liv eller vill bli ännu bättre på att närma sig sina mål.

Här finns inlägg som handlar om planering, tidshantering, prioriteringar, mål och hemorganisation, dvs. det du behöver för att leva ett strukturerat liv.

Erika Norberg på merstruktur.se bloggar för att du ska få mer struktur på tid, hem och mål. merstruktur.seJag som skriver heter Erika Norberg och jag startade den här bloggen när jag hade bestämt mig för att få ordning på mitt liv. De flesta skulle nog inte tycka att mitt liv var i fullständigt kaos innan men jag ville ha ut mer av det.

Det var så många saker jag hade på min mentala att-göra-någon-gång-när-jag-har-en-massa-tid-över-lista som aldrig blev gjorda och till slut tröttnade jag på det. Därför bestämde jag mig för att göra de där sakerna till verklighet, t.ex. att börja träna regelbundet, ge mina vänner mer tid och börja blogga.

Här på bloggen kämpar jag hårt för att alltid bidra med användbart innehåll som antingen kan hjälpa dig att förändra ditt tankesätt eller att konkret ta kontroll över din tid, dina mål och ditt hem. Nästan allt jag skriver om är sådant jag själv använder regelbundet för att planera upp mitt liv.

Om du också känner att det är dags att återta kontrollen över ditt liv är du varmt välkommen att skriva upp dig på mitt nyhetsbrev genom att klicka på knappen nedan!

Min filosofi i punktform

Jag är fullständigt övertygad om att struktur, ordning och system kan

 • lösa de flesta problem,
 • minska stress och
 • öka din produktivitet.

På merstruktur.se delar jag med mig av olika tips, mallar och tankesätt som du kan använda för att

 • få kontroll över din tid,
 • hålla ordning i ditt hem,
 • bli bättre på att prioritera och bocka av uppgifter samt
 • sätta upp och närma dig dina mål.

Några rekommenderade inlägg

 • Hur jag planerar min vecka 
  Här går jag igenom, steg för steg, hur jag planerar min vecka och delar med mig av material som du kan använda för att göra precis samma sak.

Din blogg är den mest användbara jag stött på. Har precis börjat med veckoplan själv så dina tips är guld. (Ceci)

 • Nyårslöften och hur du kan hålla dem
  Enligt mig passar det alltid att prata om mål, oavsett om det är nyår eller inte. Därför vill jag tipsa om det här inlägget som sammanfattar mycket av det jag har skrivit om mål och berättar om de olika material jag har tagit fram för att hjälpa dig att bli konkret med dina mål och faktiskt nå dina drömmar.
 • Prioriteringar - Hur du kan ta kontroll över din tid 
  Det här är den femte delen i en bloggserie jag har skrivit om prioriteringar men det går bra att läsa utan att ha läst de tidigare (som är länkade i inlägget). Det här handlar om varför det är viktigt att schemalägga aktiviteter och hur mycket din almanacka påverkar och skulle kunna påverka ditt liv till det bättre.
 • Utmattning – hur vi hamnar där och hur vi kan ta oss upp igen
  Det här är ett relativt kort inlägg om vad som är viktigt att tänka på för att inte tappa all energi. Som vanligt ingår ett hjälpsamt material!

Hon kan ge dig bra mallar som gör att du sedan kan jobba självständigt utan att hela tiden behöva fråga om råd och hjälp. Erika vill ditt bästa och att du ska lära dig saker för att förbättra ditt liv. (Moa)

Om du är nyfiken på nyhetsbrevet men ännu inte 100 % övertygad kan du läsa mer här.

Kontakta mig