Gå till innehåll
Resursbiblioteket ger dig fri tillgång till massvis med material för planering, mål och hemorganisation. merstruktur.se

En stor del av merstruktur.se är allt praktiskt material som kan hjälpa dig att få struktur och inspiration i allt som du möter i livet. Här finns listor, städhjälp, målplanerare, aktivitetsförslag, inspirationsaffischer, kalendrar m.m. 

Nu har materialsidan uppdaterats så att du ska komma åt allt material på ett ställe utan att behöva skriva in din e-postadress på varje. 

För att få lösenordet till resursbiblioteket (som ersätter materialsidan) fyller du i dina uppgifter i formuläret nedan. Då skriver du upp dig på Mer strukturs nyhetsbrev som ger praktiska tips för att få mer struktur på livet. Du kan självklart säga upp dig från nyhetsbrevet när som helst.

Majoriteten av filerna du kan ladda ner är PDF-filer. För att de ska se ut och fungera som det är tänkt rekommenderar vi att du öppnar filen i Adobe Acrobat Reader som du kan ladda hem gratis här. Programmet finns också som app till de flesta enheter.

Har du redan lösenordet?

Om du redan har lösenordet till Resursbiblioteket kan du gå direkt dit genom att klicka på knappen här nedanför. Du hittar lösenordet i alla nyhetsbrevsutskick från mig.