Gå till innehåll

Börja här

Mer struktur har en stor mängd artiklar och verktyg som kan hjälpa dig att få mer struktur på ditt liv.
Här får du en översikt över de mest populära delarna.

Hemorganisation

Ett välstrukturerat hem längtar nog många efter. Här får du bland annat tips för städning, matplanering, kläder, samarbete i familjen, ekonomi och allmän ordning.

Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.

Matplanering kan ta mycket tid och energi. Här får du hjälp att skapa ett roterande matschema inklusive handlarlistor.

Läs mer här.

Här finns den första delen av sju i en bloggserie om kläder. Den tar upp hur du kan rensa i garderoben, förvaring, hur du kan välja vad du har på dig m.m.

Läs mer här.

Här får du några skäl till varför det är en bra idé att rensa samt praktiska tips på hur du kan gå till väga.

Läs mer här.

Vet du att man kan skriva ut på post-it-lappar? Här får du lära dig det och får praktiska städlistor att skriva ut på just post-it-lappar.

Läs mer här.

Börjar papper ta över ditt hem? Här får du tips för att få ordning på dina papper en gång för alla!

Läs mer här.

Vill du att dina barn ska bidra mer till ordningen där hemma? Här får du checklistor och uppdragskort som gör det roligt och tydligt för barnen att hjälpa till.

Läs mer här.

Här får du mina 6 bästa tips för ett strukturerat hem som håller sig ordnat.

Läs mer här.

För att slippa tänka på ekonomin lika ofta kan du använda automatiska överföringar. Här kan du läsa mer om det OCH få en budgetmall.

Läs mer här.

Planering

Hur du planerar din tid är grunden för hur du lever ditt liv. Här får du tips för att prioritera och planera med praktiska checklistor och steg-för-steg-instruktioner.

Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.

Att planera in planering varje vecka skulle kunna vara det viktigaste du gör för att få struktur på livet. Här får du en checklista och tips för att göra just det.

Läs mer här.

Vill du få en lugnare jobbvecka? Här får du tips för att planera din arbetsvecka och en checklista för att göra det mesta av planeringstillfället.

Läs mer här.

Prioriteringar är svårt. Du kanske har en tanke på vad du vill prioritera högst men verkligheten ser sällan likadan ut. Här får du hjälp och verktyg för att ta itu med dina prioriteringar en gång för alla.

Läs mer här.

Om du har förtroendetid, oregelbunden arbetstid, styr din egen tid eller studerar rekommenderar jag att läsa detta. Här får du sex steg för att få kontroll över din tid.

Läs mer här.

Närmar du dig utmattningens gräns och känner att någon förändring behöver till? Här får du ett sätt att tänka som kan hjälpa dig framåt.

Läs mer här.

Känner du att allt är kaos och att du inte vet var du ska börja? Här får du tips på hur du kan göra en plan och kanske till och med be om hjälp.

Läs mer här.

Mål

Du kanske har lösa drömmar om hur du skulle vilja att ditt liv såg ut men vågar du ta steg närmare det livet? Här får du tips för att göra drömmarna till mål och målen till verklighet.

Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.

Du förändrar ditt liv genom små dagliga vanor. Här får du hjälp att välja de vanorna och hålla koll på att du följer dem.

Läs mer här.

Här finns 11 verktyg för att sätta upp och nå dina mål. 10 av dem är gratis!

Läs mer här.

Här får du läsa om hur en slöfock som jag (Erika) började träna och hur du också kan göra det.

Läs mer här.

Här får du läsa om min (Erikas) personliga kamp för att gå ner i vikt, uppgivenheten och vad som till slut fungerade och fortfarande håller.

Läs mer här.

Är ditt mål att läsa mer? Här får du 6 tips för att komma igång med läsningen och läsa mer.

Läs mer här.

Här får du tips på hur du kan ändra dina dåliga vanor utifrån Charles Duhiggs bok Vanans makt.

Läs mer här.

Det här blogginlägget är uppdelat i tre delar där du får läsa om Gretchen Rubins 21 strategier för att etablera nya vanor.

Läs mer här.

Resursbiblioteket

Effektivt planeringsverktyg - pomodoro - samt kalendrar för varje månad 2019. merstruktur.se

I Resursbiblioteket får du tillgång till massvis med gratismaterial som kan hjälpa dig att få mer struktur på tid, hem och mål. Du får tillgång till det genom att skriva upp dig på nyhetsbrevet här.

Gratismaterial just nu
0 +

Butiken

Strukturkalendern

En fysisk kalender som hjälper dig att hålla koll på dina att-göra-listor och mål så att ingenting faller mellan stolarna.

Standardvecka

Få en tydlig översikt över hur du fördelar din tid just nu och gör en plan för en ny standardvecka.

Planeringskurs

Få en genomgång av hur Strukturkalendern är uppbyggd och hur du kan använda den för att planera din tid.

Strukturpodden

Strukturpodden är en podcast med Erika Norberg (grundaren av merstruktur.se) och André Kikuchi. I varje avsnitt pratar de om ett ämne som har med struktur att göra och ger konkreta tips på hur du kan komma framåt med just det.

Du kan lyssna i din vanliga app för podcasts eller på strukturpodden.se.