Gå till innehåll

Video om att planera sin tid

Du kan köpa videokursen för 150 kr och om du beställer den tillsammans med Strukturkalendern med koden PLANERA100 får du 100 kr rabatt! Du köper den här.

Jag vet att jag skulle kunna sälja den ännu dyrare men jag vill att alla som vill ska kunna ta kontroll över sina liv och det tror jag bäst görs genom att planera varje vecka.

Om videokursen

I den här korta videokursen berättar jag hur jag planerar min tid med hjälp av Strukturkalendern utifrån premissen att det du skriver i din kalender blir manuset för ditt framtida liv. Genom kalendern kan du alltså ändra vad du prioriterar, vem du vill bli och hur din tid ser ut.

Min förhoppning är att på 40 minuter både förändra ditt tankesätt kring planering och ge konkreta steg-för-steg-instruktioner som du kan följa vecka till vecka för att ingenting ska glömmas bort och för att det du säger att du prioriterar faktiskt ska stämma överens med verkligheten.

Jag använder Strukturkalendern som verktyg och rekommenderar att använda den men ger också förslag på gratisalternativ att använda.

Beställ här!

När du har köpt

När du köper produkten får du en länk som leder dig till detta:

De tre filerna som du ser är:

  • Information och instruktioner (Läs mig): Ett kort dokument med instruktioner
  • Bildspel i pdf-format med länkar till det som nämns i föredraget
  • Videoföredraget som är 40 minuter långt

Du kan välja att ladda ner alla filerna till din dator genom att klicka på Ladda ner alla uppe till höger, klicka på enskilda filer och välja Ladda hem eller helt enkelt klicka på det du vill titta på och se det i webbläsaren.

Om du använder Google Chrome kan du titta på videon direkt genom att klicka på den men i övriga webbläsare kan du behöva ladda ner den eller följa länken som finns i Läs mig-dokumentet.

Beställ här!

Frågor?

Skriv en kommentar här nedanför eller använd kontaktformuläret.