Gå till innehåll

Inom vilket område längtar du efter mer struktur?

22 snygga sätt att hålla koll på dina mål! merstruktur.se

Så var det slutligen dags för årets sista blogginlägg. Det har varit ett spännande år för mig med att flytta två gånger, starta en blogg och generellt nå mer struktur i mitt eget liv. Jag vet inte vad det är som har lett dig hit men oavsett om det är för att du känner mig personligen eller för att du längtar efter mer struktur i ditt liv hoppas jag att du har hittat något uppmuntrande eller hjälpsamt på den här bloggen.

Med det här sista inlägget skulle jag vilja veta hur jag skulle kunna hjälpa dig bättre under 2017 och ge dig ännu ett gratisverktyg för att hålla reda på dina mål och nyårslöften.

Inom vilket område av ditt liv längtar du mest efter mer struktur?

För det första vill jag alltså höra dina åsikter och har därför satt ihop en enkät med två snabba frågor. Den går supersnabbt att svara på och sedan får du förhoppningsvis hjälp här på bloggen med just det som du behöver. Väl värd investering! Svara senast 5 januari men gärna nu direkt! (Om du har flera svar går det att fylla i enkäten flera gånger.)

Klicka här för att dela med dig av dina tankar

22 snygga sätt att hålla koll på dina mål

Den andra delen är att jag skulle vilja dela med mig av ännu ett superverktyg för att hålla reda på framstegen på dina mål. Det är 22 olika modeller att använda med åtta olika symboler att välja mellan. På varje blad är det 10, 20, 50 eller 100 symboler som du kan färglägga allteftersom du blir klar med dina delmål. Högst upp finns en ruta för att skriva in målet och längst ned kan du skriva datum då du lyckades.

22 snygga sätt att hålla koll på dina mål! merstruktur.seFöljande symboler finns:

  • Stjärnor
  • Hjärtan
  • Böcker
  • Jordglober (eller bollar om man vill)
  • Personer
  • Hus
  • Klockor
  • Kameror

För att få ta del av det här omfattande dokumentet behöver du bara skriva upp dig på mitt nyhetsbrev. Då kan du också vara säker på att du inte missar något inlägg på bloggen även om det är stor chans att jag ändrar hur ofta inläggen kommer att publiceras under 2017.

Fyll i namn och e-postadress nedan för att få din BONUS och för att kunna hålla koll på alla nya inlägg!


22 snygga sätt att hålla koll på dina mål! merstruktur.seVad drömmer du om för det nya året?