Gå till innehåll

Nyhetsbrev

OBS! Om du har kommit hit från ett mailutskick kommer du inom några dagar automatiskt att läggas till på nyhetsbrevslistan men om du vill komma med direkt kan du klicka på knappen nedan och fylla i din e-postadress!

Läs vidare om du vill veta mer om vem jag är, vilka jag kan och inte kan hjälpa samt vad du kan förvänta dig av mitt nyhetsbrev.

Vem jag är

Som du kanske har gissat heter jag Erika Norberg och jag tror att mer struktur kan lösa de flesta av livets problem (mer om det längre ner om du hänger kvar). Jag är inte en pedant utan bryr mig bara om att hitta fungerande strukturer för min vardag som sparar tid och gör mig gladare.

Under de senaste åren har jag målmedvetet arbetat för att ta kontroll över min tid så att jag använder den till det jag bryr mig om mest. På min blogg (den här på merstruktur.se) är mitt främsta mål att ge dig och andra praktiska, tydliga och enkla verktyg för att göra samma sak.

Vilka jag kan och inte kan hjälpa

Jag är superhjälpsam för personer som...

- känner sig överväldigade av alla uppgifter de har att göra och söker konkreta tips och redskap för att komma vidare.

- har tröttnat på att inte ta sig framåt och vill bli konkreta med sina mål.

- vill lägga mer tid på det som är viktigt i livet och mindre på det oviktiga.

Däremot, kan jag vanligtvis inte hjälpa personer som...

- bara använder internet till att skriva negativa (och grammatiskt inkorrekta) kommentarer på andras Facebookinlägg. Jag tror på uppmuntran!

- inte är villiga att lägga lite tid på att nå sina mål. Mina tips fungerar bara om du faktiskt gör jobbet. Min ambition är att göra det så enkelt som möjligt men du kommer inte att nå förändring genom att fortsätta som du alltid har gjort.

Jag hoppas att du hör hemma i den första kategorin, så att vi kan sätta igång! Men, om du inte känner att jag passar för dig, är det helt okej att avregistrera sig. Det gör du längst ner i något av e-postutskicken från mig.

Om du inte är avskräckt, vill jag gärna berätta lite om min övergripande filosofi och vad du kan förvänta dig av mina utskick!

Min filosofi

Jag är fullständigt övertygad om att struktur, ordning och system kan

  • lösa de flesta problem,
  • minska stress och
  • öka din produktivitet.

På merstruktur.se delar jag med mig av olika tips, mallar och tankesätt som du kan använda för att

  • få kontroll över din tid,
  • bli bättre på att prioritera och bocka av uppgifter samt
  • sätta upp och närma dig dina mål.

"För varje minut du lägger på att planera,
sparar du tio minuter i genomförande."
Brian Tracy

Om du då lägger 10 minuter på att planera varje dag, sparar du över 10 timmar i genomförande under veckan.

Även om jag inte har mätat tiden, vet jag att jag blir otroligt mycket lugnare om jag har en plan och vet att jag har satt ut den tid jag behöver för att bocka av mina uppgifter och nå mina mål.

Vad du kan förvänta dig från mig

Är du fortfarande kvar? Härligt!

Jag vill gärna hjälpa dig att hitta ett sätt att planera din tid och dina uppgifter så att du får mer tid till det som ger dig energi och gör dig glad.

För att uppnå det kommer jag att göra mitt bästa för att dela användbar, relevant och inspirerande information med dig genom utskick som kommer på måndagar när det finns ny information att ge. Ibland kommer det att vara varje vecka men oftast varannan vecka eftersom jag också har andra projekt som jag arbetar på (för det mesta är dessa projekt också helt och hållet för att hjälpa dig att få kontroll över din tid och nå dina mål!).

Ibland kan det hända att jag nämner någon produkt eller kurs jag vill dela med mig av men aldrig som en jobbig försäljare utan bara för att jag vet att det kan hjälpa dig. Det lovar jag.

Om du skulle tröttna på mig finns det alltid en länk längst ner i varje e-postmeddelande för att avregistrera dig från nyhetsbrevet.

När du har skrivit upp dig kommer du att få ett välkomstmail med två frågor och sedan ett mail där jag berättar varför jag startade den här bloggen och länkar till några av mina bästa inlägg. Håll utkik i din inkorg! Efter det övergår jag till de vanliga utskicken på måndagar.