Gå till innehåll

Delta i våra juliutmaningar!

Strukturpodden inleder snart juli-kalendern med en liten strukturutmaning om dagen i 24 dagar. I år har vi dessutom tagit fram en bingobricka där du kan försöka klara en hel rad, hela brickan eller helt enkelt inspirera andra att komma framåt oavsett om du har gjort något litet eller stort genom att dela dina framsteg.

För att vara med, ta en skärmbild av bingobrickan eller ladda hem bilden, redigera i en fotoapp för att markera vad du har uppnått och dela med dig i Strukturpoddens Facebookgrupp eller i ett Instagram-inlägg där du taggar @strukturpodden med en beskrivning av hur du har genomfört de olika utmaningarna! Det går också bra att ladda upp bilder på det du har gjort. Om du vill kan du såklart använda bingobrickan på egen hand utan att dela på sociala medier om det räcker som motivation!

Korta tankar om varje utmaning kommer i Strukturpodden 1-24 juli!

Om du vill ha mer roligt med de här utmaningarna (och några utmaningar till) kan du köpa Mer strukturs nyaste produkt: Post-it-uppdrag + bingobricka. Då får du två versioner av bingobrickan att skriva ut eller ha på datorn (en med bilder och färg och en svartvit med bara text). Dessutom får du instruktioner för att skriva ut utmaningarna (med ytterligare 6 st) på post-it-lappar. Den kostar bara 55 kr och går att köpa här. Du laddar ner och skriver ut på egen hand.

Varför inte skriva ut en bingobricka till varje medlem i familjen och se vem som klarar flest utmaningar eller skriva ut post-it-lapparna och se vem som samlar flest?