Gå till innehåll

Mål och måluppfyllelse

Mål och måluppfyllelse

Visste du att den enkla handlingen att skriva ned dina mål gör det 10 % mer sannolikt att du kommer att nå det? I den här kategorin ger jag dig hjälp med att gå från vision till en praktisk handlingsplan så att du kan nå det som du drömmer om!

Här finns några allmänna goda råd om hur du kan sätta upp bra mål och vad du behöver göra för att nå dit. Till din hjälp finns också finfina material nedan.


Från vision till plan

Börja med att visionera: Om ditt liv var perfekt, hur skulle det då se ut? Gör sedan om visionerna till mätbara mål som du bryter ned i mindre delmål genom tydliga instruktionsrutor.

Läs mer om den övergripande målguiden här eller ladda hem den direkt via länken nedan:

Från vision till plan


Nå ett mål med delmålDen här planen är inte bara snygg, den är praktisk också! Använd den här om du vill bryta ned ett huvudmål i taget till mätbara delmål. Sätt deadlines och delmålstider för att hålla dig själv ansvarig!

Läs mer här eller ladda hem direkt via länken nedan:

Målguide


Daglig målkalenderVad kan jag göra varje dag eller varje vecka för att närma mig mina mål? För att bryta ned målen ännu mer och hålla dig själv ansvarig för det du har beslutat är den här dagliga målkalendern perfekt!

Läs mer och ladda hem den senaste versionen här.

 


Långsiktig målkalender för att konkretisera dina mål och hålla reda på hur långt du har kommit. merstruktur.seHåll koll på dina långsiktiga mål!
Gör en tydlig plan där du kan markera hur långt du har kommit på vägen till dina stora mål oavsett om det handlar om att spara 100 000 kr eller gå 100 promenader på ett år.

Läs mer här eller ladda hem
direkt via länken nedan:

Långsiktig målkalender


bucket-list-instaSkriv upp dina drömmar, gärna tillsammans med någon, utifrån dessa listor med rubriker som "Mina drömmar", "Platser att besöka" och "Serier att testa".

Läs mer här eller ladda hem
direkt via länken nedan:

Våra drömmar

 


nyarslofte-2017Nyårslöften 2017: Det här dokumentet har plats för fem olika nyårslöften som du lovar dig själv att göra under 2017. Du skriver in dina fem löften till dig själv, sätter upp ett datum då du ska ha uppnått målet och signerar. Sedan finns det ytterligare en ruta på varje mål där du kan skriva datumet då du lyckades!

Läs mer här eller ladda hem här.

 


Utmattning - hur vi kan ta oss ut och undvika att hamna där igen. Vad ger mig energi och vad tömmer mig på energi? merstruktur.seEnergihinken: Fyll i den här enkla modellen för vad som fyller dig med energi och vad som tar din energi. Arbeta för att ha mer av det som ger energi och mindre av det som tar.

Läs mer om bakgrunden till hinken här
eller ladda hem direkt:
Färg
Svartvit