Gå till innehåll

Strukturpodden

Strukturpodden - hur du kan få mer struktur på ditt liv med enkla steg. merstruktur.se

Den här hösten har varit annorlunda här på Mer struktur för mycket av tiden har lagts på att förbereda en podcast om struktur - Strukturpodden! Äntligen kan jag berätta om den för dig!

Vad är en podcast?

En podcast är ungefär som ett radioprogram men du kan lyssna på det när du vill, via en telefon, surfplatta eller dator.

Vilka är inblandade?

Jag, Erika Norberg, som driver merstruktur.se är en av de två värdarna.

André Kikuchi som skrev detta gästinlägg är den andra värden.

Musik och klippning står Simon Lundberg för.

När?

Det första avsnittet släpptes måndag 21 oktober 2019 och sedan kommer det ett nytt avsnitt varannan måndag.

Vad handlar Strukturpodden om?

Vi kommer att samtala om vad som har hjälpt oss att få mer struktur i våra liv, alltifrån smarta rutiner i hemmet till genomtänkta uppgiftsstrategier på jobbet.

I varje avsnitt pratar vi om ett ämne (t.ex. hinder för att komma igång, rensning eller hur man kan få med andra på strukturtåget), ger tips på hur man kan tänka för att göra en bra situation ännu bättre och föreslår ett enkelt steg du kan ta den kommande veckan för att få mer struktur i ditt liv.

Hur gör jag för att lyssna?

Det lättaste sättet är att prenumerera i en podcastapp, t.ex. Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Stitcher eller Podkicker. (Skriv gärna en kommentar om vilken app du rekommenderar!) Själv använder jag Podcast Addict.

Där kan du söka på Strukturpodden och välja att prenumerera eller ladda ner ett avsnitt (när det finns ett avsnitt att ladda hem).

Det är helt gratis att lyssna.

Hur kan jag få veta mer?

Gå in på strukturpodden.se eller följ Strukturpodden på sociala medier. På strukturpodden.se kan du fylla i din e-postadress och få uppdateringar när det finns ett nytt avsnitt att lyssna på.

Där kan du också skicka in frågor om det är något du vill att vi ska ta upp i podcasten!

Strukturpodden - hur du kan få mer struktur på ditt liv med enkla steg. merstruktur.se