Gå till innehåll

Kalendrar och planerare

Kalendrar & planerare

Det är viktigt med en fungerande, snygg och praktisk kalender. Här samlar jag olika kalendrar och planerare som kan hjälpa dig att få mer struktur i vardagen.


Kalenderblad att använda separat eller tillsammans med middagsplaneraren!

Det finns nu kalenderblad för varje månad under 2018.

Läs mer och ladda hem här.


Veckoöversikt med avbrott för mat och sömnEn veckoöversikt med avbrott för mat och sömn som jag använder varje vecka! Rubrik kan läggas till före utskrift. Rutorna är nu också ifyllnadsbara digitalt. Välj versionen med att-göra-lista eller utan.

Veckoöversikt
Veckoöversikt med att-göra-lista

Läs mer och ladda hem här.


Enkel och fungerande middagsplanerare | Gör det krångelfritt att planera middagar! 85 färdiga förslag på enkla middagar som du kan använda eller byta ut. merstruktur.se

En enkel och lättanvänd middagsplanerare som tar bort bekymren med att välja mat varje dag! Du behöver kalenderblad (om du inte använder en egen kalender) och någon av de två dokumenten med middagsförslag, det ena är ifyllt och det andra är tomt.
Kalenderblad
Egna middagsförslag

85 färdiga middagsförslag

Läs mer om middagsplaneraren här!


Att-göra-lista för veckan samt dag för dag

Den här använder jag varje vecka för att samla allt som behöver göras under veckan samt skriva upp de viktigaste uppgifterna för respektive dag. Den finns både i färg och i svartvitt. Rubriken till vänster går att redigera före utskrift.

Att-göra-lista dag & vecka - svartvit
Att-göra-lista dag & vecka - färg

Ladda hem och läs mer här.


personligt-skolschemaFör dig som vill planera upp din arbetsvecka och arbetar mån-fre har jag detta verktyg som jag tycker passar extra bra för lärare. Jag har använt det här mycket!

Excelfil för att skapa ett personligt schema Bruksanvisning för att redigera excelfilen

Läs mer och se exempel här.


Daglig målkalenderVad kan jag göra varje dag eller varje vecka för att närma mig mina mål? För att bryta ned målen ännu mer och hålla dig själv ansvarig för det du har beslutat är den här dagliga målkalendern perfekt!

Läs mer och ladda hem här.